Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu.

Szponzorált tartalom

professzionális csapatépítés

professzionális csapatépítés

Óriási buli lesz nyáron a cégnél, ha ezt elolvasod!

Ugyanis most meg fogom mutatni a tökéletes lehetőséget, a tökéletes csapatépítő program megszervezésére! Érdemes is tovább olvasni, akár csapatvezető, akár beosztott vagy egy cégnél. Ha jót akarsz magadnak és a kollégáidnak, kezdésnek el is látogatsz a Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu oldalra. Közben pedig, amíg elkezdesz böngészni az oldalon, elmesélem, hogy miért olyan jó ez a cég, miért érdemes Neked is megnézned, és hogy én milyen élményeket szereztem a segítségükkel, ugyanis kipróbáltam!

Kezdjük azzal, hogy mi az a BalatonPro? Nyilván, mivel ezt a cikket olvasod, valószínű egy cég, ami csapatépítőket szervez a Balatonon. Oké, ez egy elég könnyű kérdés volt így kezdésnek. Nézzünk egy nehezebbet! Miért olyan jó a BalatonPro? Mit találsz, ha ellátogatsz a Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu oldalra? Mekkora csapatnak tudnak szervezni? Nem unalmas egy egész álló nap csak vitorlázni, vagy fürdeni? Beszéljünk egy kicsit ezekről a kérdésekről.

Tehát, ahogy azt már említettem, a BalatonPro teambildingeket szervez, többek közt. De lehetőség van egyébként legénybúcsú vagy lánybúcsú, vagy egyéb vitorlás, horgászós programok kipróbálására is náluk. Én viszont csak a teambuilding lehetőségen vettem részt eddig, erről tudok mesélni. Na, ez viszont önmagában egy olyan lehetőség náluk, amiről órákig lehetne beszélni. Összesen 6 féle lehetőség van náluk, amiből választhatsz, de ezt is variálhatod, nagyjából végtelen módon. Ez azt jelenti, hogy van 6 alap, már kifejlesztett program, amit a cégek magukra szabhatnak, vagy ők segítenek a cégre szabni. De ha valami más elképzelésed van, rugalmas módon segítenek ebben is.

Mi ez a 6 program? Sorolom is: Vitorlázás, SUP-ozás, sárkányhajózás, evezés, quadozás, és indoor csapatépítés. Magyarul van benne minden, amire csak vágyhat egy céges csapat, aki bulizni készül. Kicsit részletesebben ez azt jelenti, hogy lehetséges élményvitorlázás, ebédelés és borozás a parton, ahová természetesen vitorlással érkezel, oktatás, és laza kis suhanás a Magyar Tengeren. A SUP használatát egybe lehet kötni a vitorlázással is, de simán, önmagában is megoldható. Ez persze csak úszóknak jöhet szóba. Ez azért klassz, mert ügyességi és gyorsasági versenyeket is lehet közben szervezni, ami nagyon jó móka, és emlékezetes. Itt olyanokat tehetsz meg, amiket az irodában nem. Én például lelöktem a főnököm egy SUP-ról, kétszer… Bár buktam a negyedéves prémiumot, megérte! A sárkányhajózás és evezés pedig kiváló alkalom a versenyzésre, a csapatmunka fejlesztésére. Aki pedig csak nézni szereti a Balcsit, az quadozhat kedvére. Rossz idő esetére pedig ott vannak a beltéri játékok, amik mindig megnevettetik az embert, és mégis elmélyítik a kapcsolatokat.

De mi a helyzet, ha úgy érzed, hogy a Te csapatod ehhez kicsi, vagy éppen túl nagy? Megnyugtatlak, 8-10 főtől, akár 1000 főig is képes szervezni Nektek programot a Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu oldala. Hát ezért professzionális a szolgáltatás, nem? De! Ebbe a körbe azért csak-csak belefértek a kollégákkal.

Én a vitorlázáson vettem részt a csapatommal, de este volt még egy jó kis indoor játék is! A vitorlázást pedig egybekötöttük SUP-ozással, tehát rendesen megadtuk a módját. Óriási élmény volt számomra, de az egész csapat nagyon élvezte. Ez volt a kilencedik csapatépítőm a cégnél, és volt benne külföldi is, de ez volt a legjobb! Nem kizárt, hogy jövőre is ide megyünk, sőt, lehet a legénybúcsúm is velük szervezem. Hatalmas party lenne, az tuti!

Ha ajánlatot kérnél, akkor az oldal alján a lehetőség adott erre is. Tudsz írni is nekik, és 24 órán belül válaszolnak, de ha gyorsabb választ szeretnél, mert ennyire izgat már a téma, akkor telefonálhatsz is!

Én csak ajánlani tudom a céget, nagyon elégedett voltam azzal a minőséggel, amit kaptunk tőlük. Soha nem felejtem el, az itt átélt élményeket!