A barátnőm javaslatára feliratos póló lett a szülinapi ajándék.

Szponzorált tartalom

póló készítő

póló készítő

Nálunk a születésnapok mindig nagy események a család életében. Ilyenkor összegyűlünk általában nálunk, jókat eszünk, iszunk, beszélgetünk és ami a legfontosabb, hogy nagyokat nevetünk. Számomra ezek különleges események, hiszen manapság, amikor mindenkinek annyira rohanós az élete, soha nincs idő semmire és senkire, akkor legalább ezeken a családi eseményeken van lehetőség arra, hogy találkozzunk másokkal.

Mindig van torta. Ez talán nem meglepő, hiszen egy születésnapon általában szokott lenni torta, viszont nálunk az a hagyomány, hogy a tortának mindig házi készítésűnek kell lennie. Ezt általában én szoktam bevállalni vagy valamelyik nagymama és nekünk ez egyáltalán nem fáradtság, mert nagyon szeretünk sütni-főzni.

A következő szülinap a fiamé lesz, így gondoltam valami különleges neki szóló ajándékkal szeretném meglepni. A barátnőm adta az ötletet a feliratos pólóhoz, ezért rákerestem az interneten a póló készítő cégekre, majd így találtam rá a lolmarkt.hu oldalra.

Rengeteg pólót ajánlanak, mindenféle viccesebbnél viccesebb felirattal, gyakorlatilag bármilyen színben.

Szeretem, ha megbízható egy cég, illetve abszolút nem szeretem, ha átvernek, így gondoltam kicsit utána olvasok, hiszen még sosem rendeltem a lolmarkt.hu-tól. Nagyon tetszik, hogy van lehetőség a megrendelt póló cseréjére, sőt akár két lehetőség is van. Az átvételtől számított 14 napon belül kell visszaküldeni és akkor minden probléma nélkül kicserélik a pólót. Ezt kétféleképpen tudjuk megtenni. Vagy személyesen valamelyik üzletben, amihez magunkkal kell vinni az email-ben kapott számlát és aminek természetesen nincs semmilyen plusz költsége. Vagy lehetőség van futárszolgálaton keresztül is a cserére. Ilyenkor egy futárt küldenek a cserepólóval, aki elveszi tőlünk a kicserélendő terméket. Ennek a szolgáltatásnak sincs egyéb plusz költsége.

Ha online rendeljük meg a pólót, akkor sem kell heteket várnunk, mert általában 1-2 munkanapon belül megérkezik a kiválasztott termék. Ez azt jelenti, hogy a megrendelés után szintén 1-2 munkanapon belül legyártják a kiválasztott pólót, ezért is tud működni ilyen gyorsan a kiszállítás. A futár munkanapokon szállít ki, munkaidőben vagyis 8 és 17 óra között. Ehhez szükséges megadni a telefonszámunkat, hiszen bármilyen probléma esetén ezen tud elérni minket.

Ez teljesen elnyerte a tetszésemet, így azonnal tovább lapoztam és elkezdtem átnézni a kínálatot. Mivel a fiam nagy pálinka fogyasztó, így adott volt, hogy mi az, ami tetszhet neki vagy mi az, aminek örülne a feliratok közül. Igazán, kettő nyerte el a tetszésemet, az „Iskolába már rég nem járok, de házim még mindig van“ és a „Boros vagyok, de néha pálinkával kísérem a sört“. Végül az elsőre esett a választásom, mert szerintem ez egy eléggé eredeti és vicces felirat. Kiválaszottam piros színben, beleraktam a kosárba és ki is fizettem az említett póló készítő oldalon. Már csak 1-2 napot kellett várni, hogy megkaphassam.