A természet zöld ölén vállalkozni volna jó! Tedd a szekhelycentrum.hu-val!

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltató budapest

székhelyszolgáltató budapest

Mi sem kellemesebb, mint valahol vidéken, kellemes zöld környezetben, a természet lágy ölén dolgozni a vállalkozásunkban, és mindeközben Budapesten székhellyel rendelkezni.

Ez maga a megvalósult álom ugyebár.

Az álmokkal pedig sokan nagyon óvatosan bánnak, mert úgy gondolják, hogy ez az elképzelés is elsőre talán megvalósíthatatlannak tűnik, pedig mégiscsak lehetséges, elég, ha beütjük a számítógép keresőjébe, hogy: székhelyszolgáltató budapest.

A találatok közt pedig ott lesz a szekhelycentrum.hu székhelyszolgáltató is, akivel a székhelycímen kívül még sok minden mást is nyerhetünk.

A székhelyszolgáltatókkal való szerződéskötéssel ugyanis egy csomó gondtól szabadulhatunk meg vállalkozóként, és arra koncentrálhatunk, ami a legfontosabb a számunkra: a vállalkozásunkra.

Merthogy a törvényi előírások értelmében működő székhelyszolgáltatók székhelycímeket közvetíthetnek ki különböző vállalkozások részére. Ezeken a bejelentett székhelycímeken pedig a vállalkozásoknak nem kell feltétlenül ott tartózkodniuk.

A törvényi előírásoknak azonban mindenben meg kell felelniük a székhelycímeknek. A Polgári Törvénykönyv előírásai szerint például a vállalkozások székhelyein kell folyni a vállalkozások központi ügyintézésének. Ez azt jelenti nagy vonalakban, hogy a vállalkozások levelezése itt kell, hogy rendelkezésre álljon. Ide kell, hogy beérkezzenek a különféle levelek, itt kell őket fogadni, valamint iktatni. Ennek azért van jelentősége, mert a különféle hatósági ellenőrzések alkalmával a hatóságok képviselői a vállalkozásokat a cégjegyzékben bejelentett székhelyeken keresik fel, a székhelyszolgáltatók pedig, mint a vállalkozások képviselői, fogadják a hatóságokat, tűrik az esetleges kényszerintézkedéseket is, valamint általános ügyekben tájékoztatást nyújtanak a hatóságoknak és bemutatják a vállalkozások azon dokumentumait, melyeket a hatóságok kérnek.

A szekhelycentrum.hu, mint székhelyszolgáltató, természetesen a vállalkozás székhelycímére beérkező levelekről tájékoztatást ad az ügyfeleinek. Ezenkívül extra szolgáltatásként a vállalkozók részére a havi levelezést minden esetben havonta egy alkalommal (általában a hónap elején) megküldi a vállalkozó által megadott postai címre.

A vállalkozás nevére és a székhelycímre érkező levelek átvétele megkülönböztetett, kiemelt fontosságú feladat, ugyanis az elmúlt években számos példa adódott arra, hogy át nem vett hivatalos levelek miatt cégszámok törlésre kerültek, valamint vállalkozókat tiltottak el évekre hatóságok a cégvezetéstől az ilyen bagatellnek tűnő hiányosság miatt.

A székhelyszolgáltatók közül kimagasló minőségi szolgáltatásokkal, az általános piaci ár töredékéért szolgáltatásokat nyújtó szekhelycentrum.hu, mint az egyik legdecensebb székhelyszolgáltató budapesten, a főváros számos helyszínén kínál székhelycímeket, valamint az iparűzési adó mentes Újlengyel településen.

A Gross cégcsoport tulajdonában álló szekhelycentrum.hu Budapesten a II. kerületben, az V., valamint a VI. és a XII. kerületben nyújtja székhelycím szolgáltatásait.

Minden egyes helyszínen a szekhelycentrum.hu munkatársai hétfőtől-csütörtökig, reggel 8:00 órától délután 16:00 óráig állnak rendelkezésre, míg a pénteki napokon délelőtt 8:00 órától délután 15.00 óráig fogadják az érdeklődőket. A szekhelycentrum.hu budai és pesti központi irodája ügyvéd és ügyfélfogadó irodája hétfőtől csütörtökig reggel 10:00-től 16:00 óráig, valamit péntekenként 10:00 órától 15.00 óráig fogadja az érdeklődőket.

A Szekhelycentrum székhelyszolgáltatóval a szekhelycentrum.hu webes felületén található telefonszámokon könnyen felvehetjük a kapcsolatot. Ezenkívül a felületen közvetlen online üzenetküldésre is van lehetőség.