Nem az energetikai tanúsítvány árak a magasak, hanem az elvárásaink!

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítvány árak

energetikai tanúsítvány árak

Mint ahogy mindenki, minőséget szeretnénk, kedvező áron. Ezzel nincs is semmi gond, hiszen ennek mindenhol így kellene lennie. Nem értek egyet azzal, hogy csodaszámba megy egy jó ajánlat, vagy valaki elkezd gyanakodni, ha valami minőséginek tűnő terméknek alacsony az ára. Minden minőségi szolgáltatásnak elérhetőnek kellene lennie az átlagember számára, akinek nincsen magas átlagkeresete. Ezek a gondolatok futottak át az agyamon, amikor szembejött velem az e-tanusitas.eu oldal. Na, megint egy oldal, hol az energetikai tanúsítvány árak a csillagos égig mennek – gondoltam magamban. Amikor azonban ránéztem kíváncsiság kedvéért az árakra, nagyon meglepődtem, mivel tökéletes ár-érték arányt kínálnak. Ha pont ilyen dokumentumnak a készítésére lenne szükséges, érdemes tovább olvasnod. Ne késs le az év ajánlatáról, maradj velünk!

Az e-tanusitas.eu oldalon az energetikai tanúsítvány árak rendkívül kedvezők, csak rájuk kell nézni. Vegyünk például egy fővárosi lakást, ami 60 négyzetméter környékén lehet. Ennek az ingatlannak az esetében a dokumentum ára helyszíni felméréssel együtt 17 990 Ft. Amennyiben egy vidéki családi házat nézünk, akkor az energetikai tanúsítvány áraknál egy kis emelkedést tapasztalhatunk a fővárosi árakhoz képest, de ez egy teljesen elenyésző, alig észrevehető ezres különbség. Ha nekünk egy 120 négyzetméteres családi házunk van valamelyik nagyváros kertvárosában, akkor a tanúsítvány ugyancsak helyszíni felméréssel 21 990 Ft-ba fog kerülni. Látható, hogy ezek az összegek nagyon barátiak, nincs ok az aggodalomra. Személyre szabott árakat is lehet kérni vagy számítani, a weboldalról letölthető egy kifejezetten erre készített kalkulátor.

Azon kívül, hogy ezeknek a dokumentumoknak az ára szuper, még meg is ajándékozza a cég minden ügyfelét egy négyezer forint értékű kisokossal, amiben nagyon hasznos információkra tehetünk szert. Energiatakarékossági tippektől kezdve az albérletbe adáshoz való tanácsokon át az építési és bontási engedélyekkel kapcsolatos információkig minden megtalálható benne. Ez a kedves gesztus mutatja meg igazán azt, hogy mennyire komolyan veszik a munkájukat és mennyire szakszerűek. Az ügyfélközpontúság elsődleges számukra és mindent megtesznek annak érdekében, hogy elégedettek legyünk a szolgáltatásaikkal.

Apropó szolgáltatás! Az e-tanusitas.eu nem csupán az energetikai tanúsítvány árakban van a toppon, hiszen akár a hitelügyintézésben és ingatlan vásárlásban-eladásban is segítséget nyújtanak. Ingyenes hitelközvetítési szolgálatuk keretein belül tanácsokat is adnak, valamint személyre szabott ajánlatokat is nyújtanak számunkra. Legyen szó a CSOK-ról, a Babaváróról vagy akár egy lejáró lakástakarékról, még ebben is tudnak segíteni. Ezeken felül a napelemekhez szükséges energetikai tanúsítványokat is el tudják készíteni, hogy teljes legyen minden. Szerintem ilyen lehet az, amikor valaki az ágazat mesterévé válik.

Ha ránézünk az ügyfelek értékeléseire, már azokból is látszik, hogy mennyire pozitív tapasztalatokat szereztek ezzel a céggel. Nem csupán az energetikai tanúsítvány árak azok, amik idevonzzák az embereket, hanem a gyorsaság. Mindössze 24 óra alatt készítik el számunkra a dokumentumot, azonban sürgős esetben már 12 órán belül el tudják küldeni számunkra a tanúsítvány HET-számát. Az e-tanusitas.eu nem ismer lehetetlent. Gyors és precíz munkát szeretnél kedvező áron? Akkor ezt a céget neked találták ki! Látogass el a weboldalukra és tájékozódj az energetikai tanúsítványokról, az elkészítés menetéről és az árakról még ma, hogy ne utolsó pillanatban kelljen beszerezni ez a lakáseladáshoz szükséges dokumentumot!