Szemhéjplasztika műtét után mi a teendő?

Szponzorált tartalom

Szemhéjplasztika műtét

Az ember élete során több kisebb beavatkozáson is áteshet. Ezek akár még plasztikai műtétek is lehetnek, amivel jó néhány évet képes lesz letagadni a korából. Persze arra is nagy hangsúlyt kell fektetni, hogy mi a teendő az eljárást követően. Ezen az oldalon elolvashatod, hogy mit kell csinálnod szemhéjplasztika műtét után: https://www.drfalus.hu/kezeleseink/szemhejplasztika. Valamint az orvos által adott tanácsokat mindenképpen szükséges betartani, amennyiben teljesen tökéletes végeredményt szeretne.

Ami igazán nagyszerű a modern orvostudományban, az a beavatkozásoknak a precizitása, valamint a hegeknek az elrejtése. Olyannyira kifinomult módszerekkel és berendezéssekkel képesek manapság dolgozni az orvosok, hogy egyáltalán nem fogja tudni megmondani, hogy hol történt a műtéti vágás. Már csak ezért is vannak odáig sokan az említett lehetőségért, mert egy teljesen új arcot képesek ezáltal varázsolni az orvosok a páciensnek.

Valószínűleg találkozott már olyan személlyel, akinek a szeme alatt sötétebb volt a bőr, netán táskák jelentek meg, esetleg a szemhéjak voltak olyan érdekes pozícióban, hogy búskomor tekintetet sugalltak. Mint minden orvosi eljárás után, itt is várható a duzzadás netán a fájdalom, azonban semmi ok az aggodalomra, mert ez teljesen természetes. Ekkor kamillaborogatást szokás bevetni, de értelemszerűen a hagyományos fájdalomcsillapító módszerekhez is lehet nyúlni. Azzal tisztában kell lennie, hogy a műtét előtt laborvizsgálat szükséges, illetve minden előbbi plasztikai műtétet meg kell említeni a szakorvosnak.

Lényegében véve 1 órát tart a műtét, néha másfelet, azonban a végeredmény Önnek is tetszeni fog. Ráadásul néhány nap pihenés javasolt a beavatkozás után, de azt is figyelembe kell venni, hogy a sebet addig nem érheti víz, amíg ki nem szedik a varratokat. Sokkal kifinomultabb lesz az arca, eltűnnek a szem alatti táskák és a hegek egyáltalán nem vevődnek észre. Ezáltal annyit fog tapasztani, hogy egy sokkal fiatalabb tekintet néz majd vissza a tükörből, valamint a sminkelés is könnyebb lesz.