Bőrből készült kártyatartó tok vásárlása

Szponzorált tartalom

Kártyatartó tok

Ha ajándékvásárlás előtt áll, akkor mindenképp érdemes elgondolkodnia azon, hogy férfi szeretteinek talán érdemes beszerezni egy új, bőrből készült pénztárcát vagy kártyatartót. A fekete klasszikus kártyatartó tok mellett, a Pénztárca Store webáruházban más színű és modern tervezésű modell is jó áron kapható, nem beszélve a pénztárcák, irattartók és kulcstartók széles választékáról.

Egyes darabokra 20 éves garanciát is biztosít a gyártó, szóval nem akármilyen terméket tudhat a magáénak, ha innen vásárol. Némelyik kártyatartó tok RFID védelemmel van ellátva.

Ez azt jelenti, hogy a távolból sem lehet lenyúlni a bankkártyákról a pénzt vagy a hűségpontos kártyákról a pontokat, esetleg személyes adatokat. A megrendelt termékekhez egyes esetekben még díszdoboz is jár. A 10.000 Ft feletti online vásárlásoknál pedig pedig ingyenes a házhozszállítás. Ha kérdése van a kártyatartó tokról, az ügyfélszolgálat a rendelkezésére áll minden hétköznap, akikhez bátran fordulhat bizalommal. Lepje meg szeretteit minél előbb!