Tönkretettem a haverom kávéfőzőjét egy buliban, de találtam neki jobbat helyette.

Szponzorált tartalom

Kávéfőző

Kávéfőző

Egy házibuliban voltam a haveromnál. Óriási hangulatban töltöttük az éjszakát, és legalább 40-en részt vettünk az eseményen. Fogytak az italok rendesen, és bömbölt a zene. Mikor a hajnalt már messze elhagytuk, de még sötét volt, kissé megfáradva a kanapéra rogytam, egy kedves mosolyú, kék szemű, barna-szőke átmeneteles hajú lány mellé. Igazából nem akartam udvarolni neki, de valahogy mégis elkezdtem mondani a hülye szövegeim, amikkel már annyiszor megszívtam. Itt most más volt a helyzet, jókat nevetett, és nagyon egymásra hangolódtunk. Mikor már mindenki mélyen aludt, mi még mindig beszélgettünk, és nevetgéltünk. Akartam csinálni neki egy kávét, de tönkretettem közben a kávégépet. A kedves lány felajánlotta, hogy segít keresni egy újat a bestmarkt.hu webshopban.

Ez egy olyan online üzlet, ahol a legkülönbözőbb termékeket vásárolhatjuk. Vannak elektronikai cikkek, játékok, irodaszerek és mindenféle szabadidős eszköz is. Nem kevesebb, mint 110 ezer termék található a kínálatban. Kávéfőző eszközből például 480 darab van az oldalon, mindenféle árkategóriában.

Kiemelném a manuális tejhabosítóval szerelt automata kávégépet, amely jelenleg 160.940 Ft helyett csak 130.390 Ft az üzletben. Ezt az eszközt érintő kijelzővel szerelték, és 2 különböző italprogram futtatására képes. A rászerelt klasszikus tejhabosító gőz kibocsátásával készíti el a lágy habot. Tisztítása egyszerű, mert csak két részből áll. Tettek bele olyan funkciót, amely segítségével 3 különböző szinten be lehet állítani az aromaerősséget. Olyan speciális vízszűrővel szerelték, amely gondoskodik róla, hogy 5000 csésze kávéig ne kelljen vízkőtleníteni, és ha eljön a vízkőtlenítés ideje, azt egy felvillanó fény jelzi. Úgy van összerakva a gép, hogy a központi egység könnyedén kivehető legyen, és a használó könnyen ki tudja öblíteni még a csap alatt is. A géphez tartozó cseppfelfogó tálca, és a kávéőrlemény-tartó akár mosógépben is nyugodt szívvel mosható. 1500 Wattos teljesítménnyel rendelkezik, és 15 bar nyomást képes kifejteni. Víztartálya 1,8 liter.

Persze van az oldalon olcsóbb darab is. Az egyik 14.690 Ft-os eszköz például jóval kevesebbet tud, mint az előbb emlegetett társa, de ehhez is van tejhabosító, és kapacitása 4 csésze. A tisztítása ennek a gépnek is könnyű, és az ötből öt csillagos vevői értékelés is arról árulkodik, hogy minden rendben van a termékkel.

Kávéfőző vásárláshoz tehát nem érdemes más üzletbe menni, csak a BestMarkt weboldalára, mert most csak kiemeltem két számomra szimpatikus terméket, két külön árkategóriában, de ennél sokkal több eszköz található az oldalon, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.