Paracord ejtőernyős zsinórból

Szponzorált tartalom

Paracord

Egyre több férfi szeretne divatos kiegészítőket hordani. Amennyiben az Ön kedvese is rajong a csuklópántokért, akkor jó helyen jár! A paracord segítségével készíthet neki egyet. A gyongyekszerbolt.hu weboldalon adhatja le a megrendelését.

Kiváló minőségben vásárolhat, hiszen nem kell a szakadástól és a kopástól tartania. 2 és 4 milliméteres változatban keríthet sort a vásárlásra. A paracordot eredetileg az ejtőernyősök használták, a remek tulajdonságainak köszönhetően.

Rengetegféle színben veheti meg, ezért nézzen körül a kínálatban! Részesítse előnyben a férfiaknak jobban tetsző árnyalatokat! Például vegyen fekete, királykék vagy zöld színű változatot. Mindegyik esetben meg van adva, hogy még hány méter van még a kínálatban. Az ár egyáltalán nem magas, tehát nagyobb mennyiségben is rendelhet.

A paracord megvásárlásakor vegyen fémből vagy műanyagból készült csatokat és karabinereket. Nézzen utána annak, hogyan érdemes dolgoznia, ha igazán szép csuklópántot szeretne készíteni, mert egy kis gyakorlást követően nagy sikere lesz!