Minden házhoz betonkerítés kell?

Szponzorált tartalom

Betonkerítés

Ahány ház, annyi szokás, tartja a mondás, de kerítés tekintetében nem teljesen ez a helyzet. Az igaz, hogy többfajta betonkerítés létezik, amelyek közül választani lehet, de a magánterület védelme minden esetben fontos szempont.

Elkerítés célra nemcsak a beton alapanyagot lehet használni, hanem téglát, követ, fát esetleg élő sövényt is. A trendek változnak, de sokan helyezik előtérbe a stabilitást, a biztonságot, persze a karbantartás sem mellékes szempont. A kerítés funkciója éppen ez, hogy a házban lakók biztonságban tudják magukat.

Hazánkban az a szokás, hogy a ház udvarát elkerítik, sőt, be is zárják. Jó kérdés, hogy az emberek felénk miért bizalmatlanok és miért kell betonkerítés a védelemhez. Arra ajánlott odafigyelni, hogy a leszállítás után nagyon fontos a megfelelő alapozás, hiszen ettől függ, hogy a betonkerítés meddig marad stabil.

Ha az alapok jók, több tíz évig nyújt majd biztos védelmet. Semmilyen karbantartást nem igényel. Szürke színben készül, ami igény szerint betonfestékkel színezhető.