A lakástakarékok összehasonlítása megkönnyíti a választást

Szponzorált tartalom

Lakástakarékok

Félre szeretnél tenni egy kis pénzt lakásvásárlásra vagy felújításra? Azt akarod, hogy az állam ehhez támogatást nyújtson? Máris könnyebb a döntés, ha van olyan oldal, ahol egy helyen lehet összehasonlítani a lakástakarékpénztár közti különbségeket.

Így nem lesz olyan nehéz megállapítani, hogy melyik céghez kell fordulnod. A lakastakarekpenztarak.hu weboldalon lévő adatok nagyon beszédesek. Itt az Erste, az Aegon, az OTP és a Fundamenta ajánlatait lehet összehasonlítani.

Mielőtt választanál közülük, olvasd el azt a cikket, amelyik általánosságban nyújt információt a lakástakarékról! Jól nézd meg, hogy melyik konstrukció esetében mekkora a THM! Persze az sem mindegy, hogy mekkora megtakarítási időben gondolkodsz. Számít még a számlavezetési díj, illetve a szerződés módosításának a költsége.

A számlanyitási kedvezmények esetében is alkalmad nyílik összehasonlítani az ajánlatokat, éppen ezért ne várj tovább, hanem látogass el a fent említett honlapra! Szükség esetén, nyugodtan kérhetsz segítséget egy tanácsadótól.