A pamut használható kézimunkázáshoz

Szponzorált tartalom

Pamut

Akinek érzékeny a bőre, az jobb, ha a természetes anyagokat részesíti előnyben. A pamut nem okoz majd csalódást, hiszen remek választásnak bizonyulhat a kézimunkázáshoz is.

A Fonal Paradicsom oldaláról bármikor lehet vásárolni olyan változatot, ami használható a kötéshez és a horgoláshoz. Több szempont alapján van csoportosítva a kínálat. Egyrészt, számít a vastagság és ehhez kapcsolódóan a tűméret is. A fonal hossza szintén fel van tüntetve a webáruházban. A tömeget is figyelembe kell venni a választáskor.

A pamut rengetegféle színben rendelhető meg innen. Különösen az élénk színek kedvelői járnak jól, mert ők nagyon sok lehetőség közül választhatnak. Ebben a kategóriában egyszínű gombolyagok kaphatók.

A márkák tekintetében a Baby Summer, a Batiko Sun, a Catania és a Tahiti számít keresettnek. Mindegyik változathoz oda van írva, hogy elsősorban nyári vagy téli használatra való. A pamut mindenkinek jó választást jelent, hiszen puhán simogatja a bőrt. Képes átereszteni a levegőt, ám ugyanakkor melegíteni is tud.