Műanyag teraszajtó többféle színben

Szponzorált tartalom

Műanyag teraszajtó

Nagyon sokat számít a beltéri dizájn szempontjából. A műanyag teraszajtó esetében kifejezetten fontos, hogy a megfelelő modell kerüljön kiválasztásra. Figyelembe kell venni a rendelkezésre álló helyet. Ha igazán modern megoldásban gondolkodunk, akkor tanácsos lehet a toló-bukó változat mellett dönteni.

Ez ugyanúgy lehet egy- vagy kétszárnyú, mint a hagyományosan nyíló műanyag teraszajtó esetében is. A modern sínrendszer precíz mozgást biztosít az ajtószárnyak, amit ennek segítségével könnyedén ki lehet nyitni.

A nyitás és a csukás teljesen zajmentes, a kiváló minőségű görgőknek köszönhetően. A nyílásirány meghatározása sem elhanyagolható. Nem mindegy, hogy a műanyag teraszajtó befelé vagy kifelé nyitható, illetve az sem, hogy az ajtószárnyak közül, melyik lesz mozgatható.

De nemcsak abban lehet válogatni, hogy miként nyíljon és csukódjon a műanyag teraszajtó, hanem itt is meg lehet határozni a tökéletes színt, illetve ki lehet választani a kilincsek stílusát, ami fontos eleme a dizájnnak. A szakszerű kivitelezésnek köszönhetően, a végeredmény kifogástalan lesz.