Jó hír, hogy van stílustanácsadás Budapesten

Stílustanácsadás Budapesten

Minden hölgy, de főleg a nagyvárosokban élőknek rendkívül fontos a kifogástalan megjelenés, csak sajnos nem mindenki tudja kiválasztani a saját egyéniségének leginkább megfelelő stílust. Nos, jó hír a fővárosiaknak, stílustanácsadás Budapesten is igényelhető Óbudán. A stílustanácsadás keretein belül, több mindenre kell figyelni.

Az első lépés a testalkat felmérése, mert ennek a jellegzetességei rendkívül fontosak. Megállapítható a sziluett alapján, hogy az illetőt melyik testalkat jellemzi leginkább, valamint a hosszanti arányok is meghatározásra kerülnek. Ezt követi a testalkathoz illő szabásvonalak megkeresése, kezdve a nyakkivágástól egészen a nadrághosszig.

Majd az életmódról is szó lesz, amikor meghatározásra kerül a személyiséget leginkább tükröző öltözködési stílus. Természetesen nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is elérhető a stílustanácsadás Budapesten. Ennek érdekében, forduljanak bizalommal a K&S Stúdió kiváló szakemberéhez, akivel felvehetik a kapcsolatot a kommunikacio-stilus.hu weboldalon!