Elengedhetetlen kellék a gyerekülés

Nívós gyerekülés

Annyi kérdéssel fordulnak a szülők a gyereküléseket forgalmazó cégekhez, hogy sokszor a legfontosabbakat elfelejtik. Szerencsére a gyerekulesszakaruhaz.hu shop pontosan tudja, hogy a gyerekülés megrendelésekor mire kell figyelni és mi az, amit semmiképp sem szabad figyelmen kívül hagyni.

A legkevesebbszer feltett kérdések közé tartozik, hogy mi történik pontosan a frontális ütközéskor a gyermekkel egy I-es csoportba tartozó gyerekülés változatban? Nyilván itt tökéletes választ nem lehet adni, hiszen sok mindentől függ. Nagymértékben befolyásolja az egészet, hogy mivel ütközik az autó, és hogyan zajlik le az ütközés. Ekkor a hozzáértők egy általános példát hoznak fel.

Az ütközéskor a gyerkőc előre mozdul a gyerekülés eszközben, amíg az öv meg nem állítja. Az 5-pontos biztonsági öv használata esetén az energia leadása ellenőrzött előremozgás során történik meg. Mivel sokszor a baleset nem tisztán szemből történik, ezért oldalirányú mozgás és gyorsulás lép fel. Ekkor lényeges, hogy gyermek végig a gyerekülés védelmében maradjon.