Bőrből készült kártyatartó tok vásárlása

Kártyatartó tok

Ha ajándékvásárlás előtt áll, akkor mindenképp érdemes elgondolkodnia azon, hogy férfi szeretteinek talán érdemes beszerezni egy új, bőrből készült pénztárcát vagy kártyatartót. A fekete klasszikus kártyatartó tok mellett, a Pénztárca Store webáruházban más színű és modern tervezésű modell is jó áron kapható, nem beszélve a pénztárcák, irattartók és kulcstartók széles választékáról.

Egyes darabokra 20 éves garanciát is biztosít a gyártó, szóval nem akármilyen terméket tudhat a magáénak, ha innen vásárol. Némelyik kártyatartó tok RFID védelemmel van ellátva.

Ez azt jelenti, hogy a távolból sem lehet lenyúlni a bankkártyákról a pénzt vagy a hűségpontos kártyákról a pontokat, esetleg személyes adatokat. A megrendelt termékekhez egyes esetekben még díszdoboz is jár. A 10.000 Ft feletti online vásárlásoknál pedig pedig ingyenes a házhozszállítás. Ha kérdése van a kártyatartó tokról, az ügyfélszolgálat a rendelkezésére áll minden hétköznap, akikhez bátran fordulhat bizalommal. Lepje meg szeretteit minél előbb!